Recorreguts amb la locomotora Cuco

Recorreguts amb la locomotora de vapor Cuco, la més antiga de Catalunya en funcionament. Podràs gaudir de recorreguts amb una composició formada per la locomotora de vapor i diversos cotxes de viatgers i vagons de mercaderies.

Les activitats es desenvolupen en dates determinades que podeu consultar a l’apartat “Calendari” i tenen un cost suplementari de 5€ a l’entrada al Museu (a partir de 5 anys d’edat). Recorda que el Museu dedica els ingressos a la restauració dels edificis i el material ferroviari de la seva col·lecció. Amb la teva visita ens estàs ajudant a salvaguardar un patrimoni que és de tots.

La Cuco va ser fabricada per l’empresa Marcinell et Couillet l’any 1886 a Bèlgica, cosa que la converteix en la més antiga de Catalunya en funcionament. Formava part d’una sèrie de 10 màquines encarregades per MZA i destinades a fer maniobres. Ara és propietat del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i ha estat restaurada pel Museu del Ferrocarril a Móra la Nova. Acompanya’ns en aquest viatge i et sentiràs com un pioner dels primers temps del ferrocarril!