Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
Acaba el FEDECRAIL Youth Exchange 2019

Els darrers dies hem continuat combinant la feina a la cotxera amb les sortides culturals. Així, el divendres vam visitar el Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú i els participants van poder admirar la àmplia col•lecció de locomotores i altres peces que acull.

Dissabte va ser el dia del comiat i, sense deixar de banda la feina, ho vam celebrar amb un bon dinar a la cotxera i la cerimònia de clausura al Mas de la Coixa per la nit.

Podem deixar constància que el rècord d’aquests dies perdurarà en la memòria de tots els participants! A partir d’avui s’obre un nou capítol amb els preparatius pel FEDECRAIL Youth Exchange 2020 al Regne Unit. Molta sort, companys!

Termina el FEDECRAIL Youth Exchange 2019

Estos últimos días hemos continuado combinando el trabajo en la cochera con las salidas culturales. Así, el viernes visitamos el Museo del Ferrocarril de Catalunya en Vilanova i la Geltrú y los participantes pudieron admirar la amplia colección de locomotoras y el resto de piezas que acoge.

El sábado fue el día de la despedida y, sin dejar de lado el trabajo, lo celebramos con una buena comida en la cochera y la ceremonia de clausura el Mas de la Coixa por la noche.

Podemos dejar constancia de que el récord de estos días perdurará en la memoria de todos los participantes! A partir de hoy se abre un nuevo capítulo con los preparativos para el FEDECRAIL Youth Exchange 2020 en el Reino Unido. Mucha suerte, compañeros!

The FEDECRAIL Youth Exchange 2019 comes to the end

In recent days we have continued to combine work in the workshop with cultural outings. Thus, on Friday we visited the Museu del Ferrocarril de Catalunya in Vilanova i la Geltrú and the participants could admire the wide collection of locomotives and other pieces that it hosts.

Saturday was farewell dany and, without neglecting the work, we celebrated it with a good lunch in the workshop and the closing ceremony at Mas de la Coixa at night.

We are sure that the remembrance of these days will last in the memory of all the participants! Now, a new chapter begins with the preparations for the FEDECRAIL Youth Exchange 2020 in the United Kingdom. Good luck, colleagues!
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
FEDECRAIL Youth Exchange: Ahir vam visitar el CRC d'ADIF i les instal·lacions dels companys d'AZAFT a Saragossa. Avui hem continuat treballant i hem fet proves amb la locomotora 250 - Ayer visitamos el CRC de ADIF y las instalaciones de los compañeros de AZAFT en Zaragoza. Hoy hemos continuado trabajando y hemos hecho pruebas con la locomotora 250 - Yesterday we visited the CRC from ADIF and the premises of our colleagues of AZAFT in Zaragoza. Today we've continued working and we did some tests with the 250 locomotive.
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
FEDECRAIL Youth Exchange 2019: Avui hem visitat el Dipòsit de Material Mòbil i el Taller de FGC a Rubí - Hoy hemos visitado el Depósito de Material Movil y el Taller de FGC en Rubí - Today we've visited the Rolling Stock Deposit and the Workshop of FGC in Rubí
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
Els treballs progressen - El trabajo avanza - Work in progress - FEDECRAIL Youth Exchange 2019
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
Comença el FEDECRAIL Youth Exchange

Des d’avui fins el dia 18 d’agost té lloc al Museu del Ferrocarril la trobada anual de joves voluntaris del ferrocarril. Una vintena de nois i noies vinguts del Regne Unit, Dinamarca, Alemanya, Polònia, Ucraïna, Suècia i Catalunya, arribats ahir a Móra la Nova, han començat l’estada visitant les instal•lacions del Museu. Durant els propers dies combinaran el treball amb visites a diferents espais ferroviaris com el Museu del Ferrocarril de Catalunya, les instal•lacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Rubí, el CRC d’ADIF a Saragossa i el Museu de l’AZAFT a Casetas.

Arranca el FEDECRAIL Youth Exchange

Desde hoy hasta el día 18 de agosto tiene lugar en el Museo del Ferrocarril el encuentro anual de jóvenes voluntarios del ferrocarril. Una veintena de chicos y chicas venidos del Reino Unido, Dinamarca, Alemania, Polonia, Ucrania, Suecia y Catalunya, que llegarons ayer a Móra la Nova, han comenzado su estancia visitando las instalaciones del Museo. Durante los próximos días combinarán el trabajo con visitas a diferentes espacios ferroviarios como el Museo del Ferrocarril de Catalunya, las instalaciones de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya en Rubí, el CRC de ADIF en Zaragoza y el Museo de AZAFT en Casetas.

The FEDECRAIL Youth Exchange begins

From today until the 18th of August the annual meeting of young railway volunteers takes place at the Railway Museum in Móra la Nova. Twenty boys and girls from the United Kingdom, Denmark, Germany, Poland, Ukraine, Sweden and Catalonia, who arrived yesterday in Móra la Nova, have begun their stay visiting the facilities of the Museum. During the next few days, work will be combined with visits to different railway spaces such as the Railway Museum of Catalonia, the facilities of Railways of the Generalitat de Catalunya in Rubí, the ADIF CRC in Zaragoza and the AZAFT Museum in Casetas.
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
Hem celebrat el segon Bateig Ferroviari en molt bona companyia

Una vintena de xiquets i xiquetes han recollit avui el seu carnet de ferroviari honorari en el marc de la segona edició del Bateig Ferroviari. L’acte ha comptat, a més, amb la interpretació de l’espectacle de dansa i música “Abans del viatge” a càrrec del violoncel•lista Jaume Fraga i els ballarins Toni Aparisi i Iris Pintos, que ha estat seguit per un centenar de persones. En acabar tots els assistents han pogut fer un recorregut pel recinte del Museu del Ferrocarril amb la vagoneta de passeig “el Tro” i la locomotora Memé.

L’acte ha comptat amb la col•laboració de l’Ajuntament de Móra la Nova, el Museu de les Terres de l’Ebre, el Departament de Cultura, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d’Ebre i Montaña Assessors.

Hemos celebrado el segundo Bautizo Ferroviario en muy buena compañía

Una veintena de niños y niñas han recogido hoy su carné de ferroviario honorario en el marco de la segunda edición del Bautizo Ferroviario. El acto ha contado, además, con la interpretación del espectáculo de danza y música "Antes del viaje" a cargo del violonchel Jaume Fraga y los bailarines Toni Aparisi e Iris Pintos, que ha sido seguido por un centenar de personas. Al finalizar, todos los asistentes han podido hacer un recorrido por el recinto del Museo del Ferrocarril con la vagoneta de paseo "el Trueno" y la locomotora Memé.

El acto ha contado con la colaboración del Ayuntamiento de Móra la Nova, el Museu de les Terres de l'Ebre, el Departament de Cultura, la Escola Municipal de Música i Dansa de Mora d'Ebre y Montaña Assessors .
All Rights Reserved