Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
Bona afluència al Museu del Ferrocarril durant la Setmana Santa

Aquests dies de Setmana Santa, entre el 13 i el 22 d’abril, un total de 224 persones han visitat el Museu del Ferrocarril. Aquesta xifra representa un 50% més de visitants que els que va acollir el Museu durant la Setmana Santa de 2018. Continua així el bon ritme de creixement de visites a les nostres instal•lacions.

Gràcies a tots els que ens visiteu i aquells que feu possible el projecte!

Buena afluencia al Museo del Ferrocarril durante la Semana Santa

Estos días de Semana Santa, entre el 13 y el 22 de abril, un total de 224 personas han visitado el Museo del Ferrocarril. Esta cifra representa un 50% más de visitantes que los que acogió el Museo durante la Semana Santa de 2018. Continúa así el buen ritmo de crecimiento de visitas a nuestras instalaciones.

¡Gracias a todos los que nos visitáis y a aquellos que hacéis posible el proyecto!
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
Així ens han vist Wilson i Susan - Así nos han visto Wilson y Susan - Desta forma Wilson e Susan nos viram
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu del Ferrocarril em Móra de la Nova - 2019 - (Espanha) - Exclusivo
Gosta de trem e preservação ferroviária?, vai gostar deste vídeo. Vídeo exclusivo enviado ao canal pelos nossos "representantes" na Europa. Veja as peças fer...
youtube.com
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
El Museu del Ferrocarril present a la conferència anual de FEDECRAIL

Un any més hem assistit a l’Assemblea General Ordinària i a la Conferència anual de FEDECRAIL. Aquest cop ha tingut lloc al cor del Harz, a la localitat alemanya de Wernigerode, cosa que ens ha permès gaudir d’un dels llegats històrics més importants d’Europa pel que fa a la tracció a vapor.

En el marc de la trobada, Jordi Sasplugas va poder presentar les principals característiques del FEDECRAIL Youth Exchange 2019, que tindrà lloc a Móra la Nova del 9 al 18 d’agost i que serà una de les edicions amb més participació dels darrers anys. Tot i això, encara queda alguna plaça disponible. Els interessats podeu demanar informació a youthexchange@fedecrail.org.

També es va anunciar que l’Assemblea General Ordinària i la Conferència anual de 2020 tindran lloc a Bilbao la primavera que ve.

El Museo del Ferrocarril presente en la conferencia anual de FEDECRAIL

Un año más hemos asistido a la Asamblea General Ordinaria y a la Conferencia anual de FEDECRAIL. Esta vez ha tenido lugar en el corazón del Harz, en la localidad alemana de Wernigerode, lo que nos ha permitido disfrutar de uno de los legados históricos más importantes de Europa en cuanto a la tracción a vapor.

En el marco del encuentro, Jordi Sasplugas pudo presentar las principales características del FEDECRAIL Youth Exchange 2019, que tendrá lugar en Móra la Nova del 9 al 18 de agosto y que será una de las ediciones con más participación de los últimos años. Aun así, todavía queda alguna plaza disponible. Los interesados podéis pedir información a youthexchange@fedecrail.org.

También se anunció que la Asamblea General Ordinaria y la Conferencia anual de 2020 tendrán lugar en Bilbao la próxima primavera.
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
Nova senyalització de carreteres del Museu del Ferrocarril a Móra la Nova

Continuant amb el programa de senyalització de carreteres iniciat l’any passat, s’ha instal•lat un nou cartell de carreteres. Aquest cop s’ha ubicat en una finca a la vora de la N-420, a un quilòmetre abans d’arribar a Móra la Nova venint de Falset i en direcció a Gandesa.

Atès el bon resultat que han generat els cartells situats a l’Eix de l’Ebre, com demostren les enquestes que duem a terme als visitants, esperem que aquest nou cartell contribueixi també a augmentar el nombre de visites al Museu.

Nueva señalización de carreteras del Museo del Ferrocarril en Móra la Nova

Continuando con el programa de señalización de carreteras iniciado el año pasado, se ha instalado una nueva cartelera. Esta vez se ha ubicado en una finca al borde de la N-420, un kilómetro antes de llegar a Móra la Nova viniendo de Falset y en dirección Gandesa.

Dado el buen resultado que han generado los carteles situados en el Eix de l'Ebre, como demuestran las encuestas que realizamos a los visitantes, esperamos que esta nueva cartelera contribuya también a aumentar el número de visitas al Museo.
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
El Museu del Ferrocarril a Móra la Nova estarà present a MartoTren 2019

El 27 i 28 d’abril es celebrarà a la Fira Ca n’Oliveras de Martorell una nova edició de MartoTren, fira de modelisme professional. I, un cop més, el Museu del Ferrocarril a Móra la Nova hi serà present.

Reserveu-vos-ho a l’agenda!

El Museo del Ferrocarril en Móra la Nova estará presente en MartoTren 2019

El 27 y 28 de abril se celebrará en la Feria Ca n'Oliveras de Martorell una nueva edición de MartoTren, feria de modelismo profesional. Y, una vez más, el Museo del Ferrocarril en Móra la Nova estará presente.

¡Reservaros la agenda!
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
Hem celebrat l’Assemblea General anual de l'APPFI

El passat dissabte 23 de març vam celebrar al Museu del Ferrocarril de Móra la Nova l’Assemblea General Ordinària de socis i sòcies de l’APPFI. L’acte va comptar amb la participació d’una trentena de membres de l’entitat que van poder conèixer de primera mà els treballs que s’han dut a terme durant el 2018 i les previsions per al 2019.

La reunió es va cloure amb una visita a les instal•lacions del Museu i al taller de maquetes. També es va aprofitar l'ocasió per fer una calçotada de socis i sòcies. Gràcies per participar-hi!!!

(Fotos de Fernando Jaime i Adrià Pàmies)

Hemos celebrado la Asamblea General anual de APPFI

El pasado sábado 23 de marzo celebramos en el Museo del Ferrocarril de Móra la Nova la Asamblea General Ordinaria de socios y socias de APPFI. El acto contó con la participación de una treintena de miembros de la entidad que pudieron conocer de primera mano los trabajos que se han llevado a cabo durante el 2018 y las previsiones para el 2019.

La reunión se cerró con una visita a las instalaciones del Museo y al taller de maquetas. También se aprovechó la ocasión para hacer una "calçotada" de socios y socias. ¡¡¡Gracias por participar !!!

(Fotos de Fernando Jaime i Adrià Pàmies)
All Rights Reserved