Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
Col•laborem amb La Marató dels Espectacles

Ribera Produccions ha creat La Marató dels Espectacles, un projecte de mobilització social i institucional amb l’objectiu de recaptar fons per destinar-los a impulsar projectes audiovisuals a les Terres de l’Ebre.

I aquest cap de setmana el Grup de Teatre l'Estació ha enregistrat diverses escenes de la visita teatralitzada “Un passeig per l’Estació” que seran emeses durant el programa televisiu del proper 2 de juny.

Colaboramos con La Marató dels Espectacles

Ribera Produccions ha creado La Marató dels Espectacles, un proyecto de movilización social e institucional con el objetivo de recaudar fondos para destinarlos a impulsar proyectos audiovisuales en las Terres de l'Ebre.

Y este fin de semana el Grup de Teatre l'Estació ha grabado varias escenas de la visita teatralizada "Un paseo por la Estación" que serán emitidas durante el programa televisivo del próximo 2 de junio.
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
Literatura i trens! No us ho perdeu!

¡Literatura y trenes! ¡No os lo perdais!
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
OBERTURA D’INSCRIPCIONS

Des d’avui fins al divendres 9 de febrer podeu inscriure-us a la II Cursa Lo Caspolino per 12 € als següents enllaços:

Cursa 10 km https://tretzesports.com/curses2/formulari/#/inscripcio/710

Cursa 5 km https://tretzesports.com/curses2/formulari/#/inscripcio/711

I recordeu que si us inscriviu dins d’aquest termini entrareu al sorteig d’unes bambes Asics gel Nimbus 20, valorades en 135 €.

A partir del 10 de febrer, les inscripcions tindran un preu de 14 €.

No ho dubteu i apunteu-vos a la 2a edició de la Cursa Lo Caspolino, que comptarà amb moltes novetats que anirem anunciant.
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
El Celler Masroig ofereix una visita combinada amb el Museu del Ferrocarril a Móra la Nova

Des d’avui els apassionats del vi i del ferrocarril estan d’enhorabona! El Celler Masroig, inclòs a la D.O. Montsant, ofereix la possibilitat de dur a terme una activitat combinada d’enoturisme i turisme industrial. A banda de la visita al nostre equipament, els interessats podran conèixer les instal•lacions del Celler tot passejant a través dels seus 100 anys d’història. El recorregut finalitzarà amb un tast de 3 vins junt amb la degustació del seu oli d’oliva verge extra.

Més informació i reserves a: https://cellermasroig.com/activitats/

El Celler Masroig ofrece una visita combinada con el Museo del Ferrocarril en Móra la Nova

¡Desde hoy los apasionados del vino y del ferrocarril están de en hora buena! El Celler Masroig, incluido en la D.O. Montsant, ofrece la posibilidad de llevar a cabo una actividad combinada de enoturismo y turismo industrial. Además de la visita a nuestro equipamiento, los interesados ​​podrán conocer las instalaciones de la bodega paseando a través de sus 100 años de historia. El recorrido finalizará con una cata de 3 vinos junto con la degustación de su aceite de oliva virgen extra.

Más información y reservas en: https://cellermasroig.com/es/actividades/
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
Avui ens ha visitat un grup de membres de l’OPEI

Aquest dimarts ens han visitat, a través de l’Institut Ramon Muntaner, una vintena de membres de l’Observatori de Patrimoni Etnològic i Immaterial. L’OPEI és un servei de l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya (IPEC), va nàixer el 1994 i té per objectius la recerca, documentació, difusió i restitució del patrimoni etnològic català. Tant l’alcalde de Móra la Nova com el director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a les Terres de l’Ebre han volgut ser-hi presents per rebre els visitants.

El funcionament de l'Observatori es basa en la col•laboració i el treball en xarxa amb les entitats i grups que existeixen a Catalunya dedicats al patrimoni etnològic. L’Institut Ramon Muntaner, amb seu a Móra la Nova, forma part de l’OPEI juntament amb altres entitats i museus de Catalunya dedicats al patrimoni etnològic.

Hoy nos ha visitado un grupo de miembros del OPEI

Este martes nos han visitado, a través del Institut Ramon Muntaner, una veintena de miembros del Observatorio de Patrimonio Etnológico e Inmaterial. El OPEI es un servicio del Inventario del Patrimonio Etnológico de Catalunya (IPEC), nació en 1994 y tiene por objetivos la investigación, documentación, difusión y restitución del patrimonio etnológico catalán. Tanto el alcalde de Móra la Nova como el director de los Servicios Territoriales del Departamento de Cultura en Terres de l'Ebre han querido estar presentes para recibir a los visitantes.

El funcionamiento del Observatorio se basa en la colaboración y el trabajo en red con las entidades y grupos que existen en Catalunya dedicados al patrimonio etnológico. El Institut Ramon Muntaner, con sede en Móra la Nova, forma parte del OPEI junto con otras entidades y museos de Catalunya dedicados al patrimonio etnológico.
Museu Ferrocarril Moralanova
Museu Ferrocarril Moralanova
La Junta Directiva de FEDECRAIL visita el Museu del Ferrocarril a Móra la Nova

La Junta Directiva de FEDECRAIL ha escollit Barcelona per fer una de les seves reunions anuals. Les sessions de treball van tenir lloc a l’Espai Provença de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya el dissabte passat. La Junta de FEDECRAIL també va aprofitar per convidar els seus membres espanyols a una reunió de treball, a la qual hi van assistir el president de l’Agrupació dels Ferrocarrils Històrics Espanyols – AFCHE i també president de l’Agrupació Ferrocarriles del Duero - FCD, el president del Centre d’Iniciatives Ferroviàries Vapor Madrid, el director del Museu Basc del Ferrocarril i el president de l’Associació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial – APPFI.

Diumenge al matí els membres de la Junta es van traslladar al Museu del Ferrocarril de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú, per visitar-ne les instal•lacions. I a la tarda el grup va arribar a Móra la Nova per visitar el Museu del Ferrocarril, on van ser rebuts per l’alcalde de la localitat. Dilluns al matí, els membres de la Junta de FEDECRAIL i diversos representants d’APPFI han visitat l’allotjament que acollirà el Youth Exchange 2019 i posteriorment s’ha dut a terme una reunió de treball per tancar temes d’aquesta trobada internacional que tindrà lloc a l’agost i també per valorar l’estat dels projectes que impulsa APPFI-FPPFI.

(Autor de la foto: Adrià Pàmies)

La Junta Directiva de FEDECRAIL visita el Museo del Ferrocarril en Móra la Nova

La Junta Directiva de FEDECRAIL ha escogido Barcelona para hacer una de sus reuniones anuales. Las sesiones de trabajo tuvieron lugar en el Espai Provença de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya el sábado pasado. La Junta de FEDECRAIL también ha aprovechado para invitar a sus miembros españoles a una reunión de trabajo, a la que asistieron el presidente de la Agrupación de los Ferrocarriles Históricos Españoles - AFCHE y también presidente de la Agrupación Ferrocarriles del Duero - FCD, el presidente del Centro de Iniciativas Ferroviarias Vapor Madrid, el director del Museo Vasco del Ferrocarril y el presidente de la Asociación para la Preservación del Patrimonio Ferroviario e Industrial - APPFI.

El domingo por la mañana los miembros de la Junta se trasladaron al Museo del Ferrocarril de Catalunya, en Vilanova i la Geltrú, para visitar las instalaciones. Y por la tarde el grupo llegó a Móra la Nova para visitar el Museo del Ferrocarril, donde fueron recibidos por el alcalde de la localidad. Este lunes por la mañana, los miembros de la Junta de FEDECRAIL y varios representantes de APPFI han visitado el alojamiento que acogerá el Youth Exchange 2019 y posteriormente se ha llevado a cabo una reunión de trabajo para cerrar temas de este encuentro internacional que tendrá lugar en agosto y también para valorar el estado de los proyectos que impulsa APPFI-FPPFI.

(Autor de la foto: Adrià Pàmies)
All Rights Reserved